AANMELDEN ALS STUKADOOR

WORKSHOP EUROSTUC SCHEVENINGEN

Waarom?

Onnodig om te melden dat mensen steeds meer op internet zoeken naar dingen die ze willen kopen of naar informatie die ze nodig hebben. Prijzen worden op een eenvoudige manier vergeleken waardoor keuzes vaak (impulsief) op prijs worden gemaakt. Een echt onderzoek is vaak niet aan de orde. Desalniettemin zien we jaarlijks een stijging van artikelen maar ook steeds meer werken (klussen) die via internet worden ingekocht. Op websites zoals werkspot kun je als consument een klus plaatsen en professionals kunnen daarop reageren. Dit leidt onherroepelijk tot prijsverlaging (marktwerking) en de consument weet niet zeker of en welke kwaliteit ze gaat krijgen.

Exclusiviteitsprogramma

Stucfinder heeft er met haar exclusiviteitsprogramma voor gekozen om de verwerker te beschermen tegen teveel prijsdaling door teveel competitie. De prijzen voor het traditionele stuken en/of spack spuiten zijn mede door de komst van veel Oost-Europese stukadoors onder druk komen te staan.  Door een bewust gekozen aantal verwerkers te trainen en op te leiden tot decoratieve Stucfinder specialist/schilder en de vindbaarheid van deze bedrijven sterk te vergroten voor diegene die op zoek zijn naar decoratieve wand-vloer-plafondafwerkingen, hoopt Stucfinder dat de uiteindelijke consumentenprijs wordt beschermd. Deze hele strategie is gebouwd op de transformatie van traditioneel stukadoor en of schilderwerk naar decoratieve stukadoor en of schilderwerk.

Meld je aan je zult merken dat de consument je beter gaat vinden en dat je meer decoratief werk zult gaan krijgen.

Hoe kom ik in de StucFinder?

SanMarco beschermt zowel haar stukadoors als de markt waarin zij opereren. Daarom stellen wij dat, wanneer je als stukadoor in de StucFinder wilt worden opgenomen, je minimaal 1 workshop volgt bij SanMarco BV Nederland. Tijdens zo’n workshop leer je de producten goed kennen, door er letterlijk mee aan de slag te gaan. Natuurlijk krijg je daarnaast veel informatie over de mogelijkheden en combinaties. Na het volgen van een workshop is het mogelijk om deel te nemen aan de succesformule StucFinder.

Wie is SanMarco?

SanMarco BV is een samenwerking tussen Menno Derksen en Frank Rous en 100% distributeur en partner van San Marco Colorificio Italië. Hun passie is de interieurwereld nóg wat mooier te maken.

Wat deze heren van SanMarco BV betreft kunnen de strakke, witte RAL9010 wanden wel wat extra smoelwerk gebruiken.

Meer weten over SanMarco en het SMPP? Bezoek dan hun website.

AANMELDEN STUCFINDER

WIL JE OOK EEN DECORATIEVE SPECIALIST WORDEN?

San Marco bestaat uit een grote decoratieve collectie die varieert van glans- en minerale pleisters tot metallic pleisters. Wereldwijd worden San Marco producten toegepast bij designprojecten maar ook de particuliere markt voor decoratieve wandafwerkingen is booming. Tijdens deze workshop maak je kennis met een aantal San Marco producten en hun toepassingsmogelijkheden. Het wordt bovenal een creatieve inspiratievolle dag. 

Na het volgen van deze workshop heeft u de mogelijkheid om aan de succesformule  STUCFINDER.NL deel te nemen.

Data:

  • DEMO op 13 april in Emmeloord (gratis)
  • Trainingsdag 14 april in Scheveningen (vol: zie nieuwe datum)
  • Trainingsdag 28 april in Leiden
  • Trainingsdag 5 mei in Dodewaard
  • Trainingsdag 26 mei in Nijkerk
  • Trainingsdag 2 juni in Scheveningen

Duur:

1 dag, van 8.30 – 16.00 uur (lunch om 12.00 uur)

Wat gaan we doen?

Wij houden van “Learning on the job”  dus we gaan smerend aan de slag. Ondertussen krijg je tekst en uitleg over de mogelijkheden. In totaal smeer je tien monsterpanelen die je verzameld in een samplebox en gelijk kunt gebruiken om aan je klanten te laten zien.
Als extra laten we je kennis maken met ons nieuwe betonlook-product voor badkamers: CONTINUO

Je maakt de volgende technieken:

– Marmorino Classico
– Marmo Antico
– Cadoro
– Marco polo Luxury
– Marco Polo Sablé
– Concrete art
– Continuo
– Antica Calce Plus
– Crocolook
– Grassello di Calce

De monsterpanelen mogen na de workshop meegenomen worden.

De kosten voor deze workshop bedragen:  € 250,=

De prijs is inclusief:
– lunch
– samplebox
– foldermateriaal
– oefensamples
– BTW

 

Met regelmaat worden er San Marco trainingen verzorgd op diverse locaties in Nederland. Heb je interesse in zo’n training, laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

0 + 8 = ?