Design

UNIEKE EN SPETTERENDE DESIGN WANDAFWERKINGen
Klik hier voor meer info
wand met ornamenten
Een prachtig reliëf-effect. Ook met eventueel je logo!
Klik Hier

Stucfinder - Voor de mooiste betonlook en design vloer- en wandafwerkingen.

Design wandafwerkingen zijn enorm trending. Ze zijn bepalend voor de sfeer en de uitstraling van een je woonkamer, winkel of kantoor. Of je nu kiest voor glanspleisters, minerale pleisters, metallics, roest- of koperoxidaties, je geeft iedere ruimte een luxueuze uitstraling.

Bekijk de vele design wandafwerkingen  die wij je kunnen bieden en neem contact met ons op voor een strakke, ingemeten offerte.

Dit kan via telefoon, WhatsApp of het contactformulier.

Interesse in deze wandafwerking?

Design wandafwerking

 

Naast de fantastische mogelijkheden met betonlook (beton ciré) zijn er nog eindeloze mogelijkheden voor het afwerken van je wand en vloer. Al deze mogelijkheden worden geheel naar wens gemaakt en zijn uniek en exclusief in uitstraling. Wanden met koper-, of goudeffect? Roesteffect? Reliëfeffecten?
Zoals je hieronder kunt zien zijn de mogelijkheden onbeperkt en kun je eindeloos combineren met textuur, materiaal en kleur.

Je winkel renoveren?

 

De diversiteit aan materialen en kleuren zijn uitstekend te gebruiken voor decoratie van winkel- en bedrijfspanden. Het is zelfs mogelijk je bedrijfslogo te verwerken in het design!

Krokodil aan de muur?

 

Je hoeft hem niet zelf aan de muur te hangen, dat doen wij voor je! Door gebruikt te maken van reliëf kunnen onze specialisten allerlei texturen nabootsen: rotspartijen, oude kasteelmuren, slangenleer… de mogelijkheden zijn eindeloos en een gegarandeerde blikvanger in uw woning, bedrijfsruimte en winkel.

NIEUW! Roestlook

 

Naast de fantastische mogelijkheden met betonlook (beton ciré) zijn er nog eindeloze mogelijkheden voor het afwerken van je wand en vloer. Erg trendy is de roestlook. Door de samenstelling van het materiaal en de methode van verwerking is het nu mogelijk vrijwel alle oppervlakken te voorzien van deze speciale en zeer stoer uitziende afwerking.

 

Meer informatie over deze roestlook?

Klik op onderstaande knop voor ons contactformulier!
NIEUW

Voorbeelden van design wandafwerking

Kopereffect
Natuurlijk reliëfeffect
Klassiek reliëf (ornamenten)
Goudeffect
Natuursteeneffect
Vintage look
Marmerlook
Roesteffect

Wil je ook zo'n mooie designafwerking?

Voor meer info of vrijblijvend een offerte ontvangen neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Stucfinder. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Policy & Disclaimer