Glanspleisters Algemeen

INFORMEER NAAR ONZE PRACHTIGE glanspleisters
Klik hier voor meer info

Glanspleisters en stucco's

De typische italiaanse glanspleisters zijn in Nederland nog niet zo bekend. Terwijl ze tot de meest mooie wandafwerkingen behoren. ‘Stuka’s’ zoals ze ook wel worden genoemd geven een glanzend effect met een spektakel aan kleureffecten. Ze hebben een superglas oppervlak met mooie 3D effecten.

Daardoor passen ze in zowel een modern als klasse interieur. U kunt tegenwoordig ook kiezen voor glanspleisterwanden in badkamers en toiletten. Ideaal want ze zijn met de juiste methode eenvoudig te reinigen.De strakke en glanzende afwerking is ook ideaal voor interieurs van winkelpanden, musea en horecagelegenheden. Balie’s kunnen uiteraard ook in deze prachtige stijl worden afgewerkt.

Natuursteen

Glanspleisters worden ook wel gebruikt om natuursteen na te bootsen. Door het glanzende effect is het mogelijk om marmer of travestie na te bootsen. De afwerking kan desgewenst zeer donker tot zwart worden aangebracht. Ook kunt u kleuren combineren voor een exclusief resultaat.

Het is mogelijk te werken op een houten ondergrond. Dus het afwerken van balies, meubelen of panelen behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer info of vrijblijvend een offerte ontvangen neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Stucfinder. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Policy & Disclaimer