GLANSPLEISTERS ALGEMEEN

Glanspleister - StucFinder

De typische Italiaanse glanspleisters zijn in Nederland nog niet zo goed bekend. Dat, terwijl ze tot de meeste mooie wandafwerkingen behoren.

De typisch Italiaanse stucco’s geven een glanzend effect met een prachtig spektakel aan kleureffecten. Glanspleisters kunnen tegenwoordig zelfs worden toegepast in badkamers. Door het super gladde oppervlak en het mooie 3d effect passen deze glanspleisters in zowel moderne als klassieke interieurs.

Nabootsen

Glanspleisters worden ook wel gebruikt om natuursteen na te bootsen. Door het gladde glanzende effect is het mogelijk om marmer of travertin na te bootsen. Glanspleisters zijn desgewenst zeer donker te kleuren tot wel bijna zwart. Door twee kleuren door elkaar te verwerken krijgt u de meest mooie effecten..

Direct op zoek naar een gekwalificeerde professionele stukadoor bij u in de buurt? Wacht niet langer en bezoek de StucFinder.

Een aantal voorbeelden van stucwerk met Glanspleister

Waar kun je Glanspleister nog meer gebruiken?

Het is zelfs mogelijk om te stuken op houten ondergrond. Dus het stuken van balie’s en of meubels behoort tot de mogelijkheden.
Alle Glanspleisters zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Laat u door uw professional informeren over de mogelijkheden.

Welke stukadoor kan dit voor mij maken?

Het aanbrengen van Glanspleister stucwerk is een specialisme en om die specialisten te vinden is de Stucfinder opgezet.

StucFinder is een unieke gratis tool die consumenten helpt een gekwalificeerde professionele stukadoor in de buurt te vinden. Elke vermelde stukadoor in StucFinder is getraind en gekwalificeerd in het creëren van decoratief stukwerk met onder meer SanMarco producten.

Bekijk hier het aanbod van Stucfinder specialisten en hun decoratieve creaties in uw buurt!

glanspleister-2 - StucFinder