Matte Muurverven Algemeen

klassiek, ademend en afwasbaar
Klik hier voor meer info
Marmerlook - binnen - StucFinder

Kalkverven zijn erg geliefd en staan al jaren bekend om hun zeer matte uitstraling. Vroeger werden kalkverven vooral in de badkamer toegepast. Door hun ademende karakter werd voorkomen dat de verf ging bladeren. Tegenwoordig wordt de verf met name toegepast om zijn uitermate matte uitstraling en de fijne structuur. Kalkverven zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Buiten gebruik

Sommige kalkverven kunnen ook buiten worden toegepast.

De tendens in muurverven is de laatste jaren sterk gewijzigd naar zeer mat en zelfs afwasbaar. Afwasbare verven zijn er in vele soorten te verkrijgen. Echter, als u afwasbaar wilt omdat u bijvoorbeeld achter een keukenblok muurverf wilt, dan adviseren wij toch een topcoating aan te brengen in de vorm van een matte of zijdeglans vernis. Een professional kan u hier perfect in adviseren.

Wat zijn dan sponsverven?

Naaste matte verven zijn er ook zogenaamde semi transparante ofwel spons-muurverven. Sommige van deze verven geven een pareleffect en sommige zijn tevens zeer mat en worden ook wel toegepast om een zogenaamd wolkeneffect te creëren. Dit soort verven worden ook wel toegepast om een vintage look aan meubels te geven.

Direct op zoek naar een gekwalificeerde professionele stukadoor bij u in de buurt? Wacht niet langer en bezoek de StucFinder.

Een aantal voorbeelden van Matte Muurverven

matte-muurverven 4 - StucFinder
matte-muurverven-3 - StucFinder
matte-muurverven 2 - StucFinder
matte-muurverven 1 - StucFinder

Zoveel wensen, zoveel oplossingen

Voor iedere toepassing is er wel een oplossing. Zo bestaan er ook kristal verven die een zogenaamd sterrenhemel effect geven. Er zijn tools die houtstructuur kunnen nabootsen en in sommige verven zijn zelfs patronen aan te brengen. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Welke stukadoor kan dit voor mij maken?

Het aanbrengen van Betonlook stucwerk is een specialisme en om die specialisten te vinden is de Stucfinder opgezet.

StucFinder is een unieke gratis tool die consumenten helpt een gekwalificeerde professionele stukadoor in de buurt te vinden. Elke vermelde stukadoor in StucFinder is getraind en gekwalificeerd in het creëren van decoratief stukwerk met onder meer SanMarco producten.

matte-muurverven A - StucFinder

Voor meer info of vrijblijvend een offerte ontvangen neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Stucfinder. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Policy & Disclaimer