METALLIC VERVEN ALGEMEEN

Metallic Verf - StucFinder

Met metallic verven kunnen metaaleffecten worden gecreëerd.
Er zijn veel soorten verven te verkrijgen die zilver, brons, goud, koper of staal effecten kunnen creëren. Zelfs roesteffect behoort tot de mogelijkheden. De verven geven vaak een zijdeglans uitstraling en kunnen door een geoefende verwerker de meest mooie effecten geven. Er zijn tevens verven die blauwstaal kunnen nabootsen en verven met een metaalsnippers erin, zodat het oppervlak ietwat ruw wordt. Met deze verven kunnen sterk chromatische structuren worden gemaakt.

Toepassing

Metallic verven zijn goed toe te passen op gestukte, houten en of kunststof oppervlakten. Bij toepassing op houten of kunststof oppervlakten zullen er speciale primers dienen te worden toegepast. Zo kunt u uw keukenkastjes of meubels prima voorzien van een metal look.

Direct op zoek naar een gekwalificeerde professionele stukadoor bij u in de buurt? Wacht niet langer en bezoek de StucFinder.

Een aantal voorbeelden van Metallic Verven

Is Metallic Verf makkelijk in onderhoud?

De meeste metallic verven zijn afwasbaar of kunnen afwasbaar worden gemaakt door er een toplaag over aan te brengen. Speciale designs zijn mogelijk op aanvraag. Laat u informeren over de mogelijkheden door de verwerkers die u hier kunt vinden.

Welke stukadoor kan dit voor mij maken?

Het aanbrengen van Metallic Verf is een specialisme en om die specialisten te vinden is de Stucfinder opgezet.

StucFinder is een unieke gratis tool die consumenten helpt een gekwalificeerde professionele stukadoor in de buurt te vinden. Elke vermelde stukadoor in StucFinder is getraind en gekwalificeerd in het creëren van decoratief stukwerk met onder meer SanMarco producten.

Bekijk hier het aanbod van Stucfinder specialisten en hun decoratieve creaties in uw buurt!

Metallic Verven algemeen - StucFinder