MEUBELS MET BETONLOOK

Meubels met betonlook - StucFinder

Meubels met betonlook zijn erg populair. We zien daarnaast ook een sterke tendens van ruwe betonlook-achtige uitstraling in de badkamer en keuken. Gelukkig zijn er steeds meer Stucfinder specialisten die dit voor u kunnen realiseren hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Maatwerk

Vaak zijn het maatwerk meubels, aanrechtbladen en of tafelbladen die van een betonlook worden voorzien. Het materiaal beton in de meest natuurlijke uitstraling is tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken uit ons interieur. Het voorzien van meubelen van betonlook met stucco’s is heel anders dan ‘zomaar betonlook-verf aanbrengen”. Daarom wordt er vaak gekozen voor een professional voor het aanbrengen ervan, echt maatwerk.

Overige mogelijkheden

Naast betonlook is het ook mogelijk om meubels met andere decoratieve (wand) producten af te werken. Vintage look door gebruik te maken van zogenaamde sponsverven en of metallic verven om een metaal look te creëren. Meubels kunnen ook worden voorzien van stukwerk en worden gepatineerd met brons, zilver, goud of een neutraal patina.

Direct op zoek naar een gekwalificeerde professionele stukadoor bij u in de buurt? Wacht niet langer en bezoek de StucFinder.

Welke stukadoor kan dit voor mij maken?

Het aanbrengen van Betonlook stucwerk is een specialisme en om die specialisten te vinden is de Stucfinder opgezet.

StucFinder is een unieke gratis tool die consumenten helpt een gekwalificeerde professionele stukadoor in de buurt te vinden. Elke vermelde stukadoor in StucFinder is getraind en gekwalificeerd in het creëren van decoratief stukwerk met onder meer SanMarco producten.

Bekijk hier het aanbod van Stucfinder specialisten en hun decoratieve creaties in uw buurt!

Meubels met betonlook 2 - StucFinder