Natuursteen Look Algemeen

exclusieve marmerlook
Klik hier voor meer info

Wie droomt er nou niet van marmeren muren in hun huis-, bad- of slaapkamer? De toepassing van marmer geeft een ruimte een chique, exclusieve uitstraling die door veel mensen zeer hoog gewaardeerd wordt. Maar vaak hangt er ook een zeer hoog prijskaartje aan marmer. Marmerlook stucwerk maakt het mogelijk om deze prachtige toepassingen toch in uw huis, winkel of werkruimte te hebben, zonder het prijskaartje van echt marmer.

Natuursteenlook

Met de kalk- en acryl gebonden producten kunnen de meest mooie effecten gecreëerd worden. Deze producten en de manier van verwerking zorgen voor natuursteen effecten waarbij je daadwerkelijk denkt naar een natuurstenen wand te kijken. Met combinaties van producten kunnen zelfs prachtige rotswanden worden gemaakt.

Schilders vs stukadoors

Vroeger waren er een aantal schilders erg in bedreven om marmer na te bootsen met de kwast. Nu zijn er dus producten die veel dichter in de buurt komen “qua uitstraling” bij de echte natuursteen. In overleg met de ons kunt u uw eigen design bepalen.

Kun je Natuursteenlook ook buiten toepassen?

De producten waarmee Marmerlook wordt vervaardigd worden steeds meer geoptimaliseerd. Daardoor is het tegenwoordig ook mogelijk om buiten te werken met Marmerlook producten. Zo kun je je huis de look geven die je wilt, of kun je de tuintafel, een presentatie-meubel voor een winkel of bijv. een tuinhuis voorzien van een Marmerlook. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Meer weten over uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Voor meer info of vrijblijvend een offerte ontvangen neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Stucfinder. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Policy & Disclaimer