NATUURSTEEN LOOK ALGEMEEN

Natuursteen Look - StucFinder

Wie droomt er nou niet van marmeren muren in hun huis-, bad- of slaapkamer? De toepassing van marmer geeft een ruimte een chique, excellente uitstraling die door veel mensen zeer hoog gewaardeerd wordt. Maar vaak hangt er ook een zeer hoog prijskaartje aan marmer. Marmerlook stucwerk maakt het mogelijk om deze prachtige toepassingen toch in uw huis, winkel of werkruimte te hebben, zonder het prijskaartje van echt marmer.

Natuursteen Look SanMarco

De geoefende decorateur kan met de kalk- en acryl gebonden producten van SanMarco BV de meest mooie effecten creëren. Met Relievo® kunnen de meest mooie natuursteen effecten worden gemaakt waarbij je daadwerkelijk denkt naar een natuurstenen wand te kijken. In combinatie met ROXIDAN kunnen er prachtige rotswanden worden gemaakt.

Schilders vs stukadoors

Vroeger waren er een aantal schilders erg in bedreven om marmer na te bootsen met de kwast. Nu zijn er dus producten die veel dichter in de buurt komen “qua uitstraling” bij de echte natuursteen. In overleg met de professional die u hier vindt kunt u uw eigen design bepalen.

Kunt u Natuursteen Look ook buiten toepassen?

De producten waarmee Marmerlook wordt vervaardigd worden steeds meer geoptimaliseerd. Daardoor is het tegenwoordig ook mogelijk om buiten te werken met Marmerlook producten. Zo kunt u uw huis de look geven die u wilt, of kunt u de tuintafel, een presentatie-meubel voor uw winkel of bijv. een tuinhuis voorzien van een Marmerlook. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Direct op zoek naar een gekwalificeerde professionele stukadoor bij u in de buurt? Wacht niet langer en bezoek de StucFinder.

Een aantal voorbeelden van stucwerk in Natuursteen Look

klik op de afbeelding voor een vergroting

Patina, voor een verouderde look

De producten Marmorino Classico en Marmo Antico kunnen na verwerking ook worden gepatineerd met en patina in de kleur brons, zilver, goud of neutraal. Hierdoor wordt er nog meer glans bewerkstelligt en worden de oppervlakten water afstotend. Met Marmo Antico worden tevens wandafwerkingen gemaakt met een door u gekozen reliëf. Door gebruik te maken van metallic verven kunnen er prachtige designs worden gemaakt.

Welke stukadoor kan dit voor u maken?

Het aanbrengen van Decoratief Stucwerk is een specialisme en om die specialisten te vinden is de Stucfinder opgezet.

StucFinder is een unieke gratis tool die consumenten helpt een gekwalificeerde professionele stukadoor in de buurt te vinden. Elke vermelde stukadoor in StucFinder is getraind en gekwalificeerd in het creëren van decoratief stukwerk met onder meer SanMarco producten.

Bekijk hier het aanbod van Stucfinder specialisten en hun decoratieve creaties in uw buurt!

Marmerlook - buiten - StucFinder